MEXTRA Release Notes februari 2019

Vragen opmerkingen en testresultaten kunt u zoals altijd indienen via helpdesk@mextra.nl

Let op: de namen van cliënten én de inhoud van de rapportages zijn ivm security en privacy eisen in de acceptatieversie (https://accept.mextra.nl) versleuteld.

Nieuw

1. Declaraties via MEXTRA
    Het is nu mogelijk om de zorgdeclaraties via MEXTRA te laten verlopen. Hulpverleners blijven onze tijdregistraties gebruiken en medewerkers administratie krijgen een uitgebreide tool beschikbaar om controles uit te voeren en de declaraties via Vecozo door te zetten.

Wil je meer informatie over deze nieuwe mogelijkheid neem dan snel contact op met onze helpdesk via 024 2022091 of helpdesk@mextra.nl.

2. Support knop
    We horen vaak dat eindgebruikers in MEXTRA niet precies waar ze terecht kunnen als ze een vraag hebben. Om dat op te lossen hebben we een Support knop toegevoegd waar beheerder zelf informatie kunnen toevoegen hoe zij het best te bereiken zijn. Zie hier hoe het er uit ziet.

Beheerder kunnen onder Organisatie instellingen in het MEXTRA beheer zelf de inhoud van deze Support knop vullen.

3. Penetratietest succesvol doorlopen
    Het bedrijf ForusP heeft een penetratietest uitgevoerd op MEXTRA. In feite hebben we  ForusP de gelegenheid gegeven om MEXTRA te hacken teneinde te controleren of er kwetsbaarheden in onze software aanwezig zijn. Met enige trots kan ik melden dat MEXTRA glansrijk door deze test is gekomen, we kregen van ForusP zelfs te horen dat ze een dergelijk hoog beveiligingsniveau zelden tegenkomen. Een compliment voor ons developersteam.

4. Evaluatie toe te voegen aan de print/PDF functie
    Het is nu mogelijk om de evaluatie toe te voegen aan de print/pdf functie. Erg handig als je bijvoorbeeld de evaluatie gebruikt als verantwoording richting gemeente of andere financier.
    Voeg evaluatie toe aan een bestaande PDF module of maak een nieuwe PDF module met daarin evaluatie als onderdeel.

5. Focus op client zoekveld
    Als je zoekt naar een specifieke client dan wil je ook z.s.m. zijn/haar dossier kunnen inzien. We hebben dat nu met één klik minder mogelijk gemaakt door de na het klikken op de zoekknop direct de focus te zetten op het zoekveld zodat je direct kunt beginnen te typen.
    Alle beetjes helpen niet waar, dus ook deze klik minder.

6. Reanimatie wens
    Heb je binnen jouw organisatie te maken met clienten die aangeven niet gereanimeerd te willen worden dan kun je dat nu in MEXTRA vastleggen.
    In de persoonsgegevens kan aangegeven worden of een client al dan niet gereanimeerd wil worden. Dit wordt vervolgens zichtbaar gemaakt naast de naam van de client. Hieronder ziet u dus dat onze fictieve client Erben Wennemars niet gereanimeerd wilt worden en dat Jan Peter Balkenende wel gereanimeerd wil worden.
    Indien het onbekend is of er een niet-reanimatieverklaring is afgegeven zal er in MEXTRA aangegeven worden dat de persoon wel gereanimeerd wilt worden. Neem contact op met onze helpdesk om deze optie te activeren voor jouw organisatie.

Screenshot_2019-02-21_14.50.08.png  Screenshot_2019-02-21_14.50.25.png

7. Client agenda
    We hebben een eerste versie van een client agenda gereed. Deze kan gebruikt worden om afspraken per client vast te leggen. Zie onderstaande afbeelding.

In MEXTRA Today worden de afspraken van alle clienten uit je caseload getoond. Zie onder.

In deze agenda kun je eenmalige afspraken boeken en afspraken die wekelijks terugkomen. Het is nog niet mogelijk om er een medewerker aan te koppelen.
    Denk je dat een client agenda voor jouw organisatie meerwaarde biedt neem dan contact met ons op. De client agenda is beschikbaar voor klanten die een MEXTRA PLS contract hebben afgesloten.