Release notes 20 november 2018

Nieuw

1. Zoeken op client nummer
    Het is nu mogelijk om naast de naam, geboortedatum en afdeling ook te zoeken op client nummer. We houden er niet van clienten als nummer te zien maar in het kader van de AVG zijn er klanten die niet langer namen maar nummers communiceren. In dat geval is het wel zo handig om een client ook via het nummer op te kunnen zoeken.

In onderstaande voorbeeld zoek ik naar 651 en zie ik dat er 2 clienten in mijn caseload zitten die overeenkomen, nml. die met nr. 6519 en 6517. Deze client nummers staan voortaan tussen haakjes onder de naam weergegeven.
  2. Functie en Organisatie toegevoegd in de module Ondertekening.
    In de module Ondertekening is nu ook de functie én de organisatie van degene die uitgenodigd wordt digitaal een document te ondertekenen aangegeven.
    MEXTRA gebruikers kunnen hun functie in het persoonlijke profiel toevoegen. Bekijk onderstaande instructie film.

Ondertekenaars die geen MEXTRA gebruiker zijn kunnen tijdens het ondertekeningsproces zelf hun functie en organisatie invullen.

3. Nieuw gebruikers overzicht voor beheerders
    Het is je wellicht al opgevallen dat we het gebruikersoverzicht in MEXTRA hebben aangepast, het komt nu veel meer overeen met het Clienten overzicht.
    De kolom die je mist is die waarin je kunt zien wanneer een gebruiker voor het laatst is ingelogd. Die kolom hebben we er uitgehaald omdat de data niet helemaal correct werd weergegeven ivm gebruikers die de MEXTRA App gebruiken en via SSO inloggen.
    We werken er nu aan om een kolom met juiste data toe te voegen vanuit onze log database, deze kolom wordt deze week toegevoegd.

4. Reanimatie wens
    We werken op dit moment aan een functionaliteit om de reanimatie wens van client vast te leggen. In de persoonsgegevens kan aangegeven worden of een client al dan niet gereanimeerd wil worden. Dit wordt vervolgens zichtbaar gemaakt naast de naam van de client. Hieronder ziet u dus dat onze fictieve client Max Verstappen niet gereanimeerd wilt worden, dat we het Klaas Test nog niet weten en dat Femke Halsema wel gereanimeerd wil worden.
    De functionaliteit staat nu nog niet in productie maar het is bijna zover.

5. Video upload
    Het uploaden van video is een handige feature maar kon nog wel eens lang duren afhankelijk van de grote van het bestand en de beschikbare upload snelheid. Het lastige was dan dat je ook niet verder kon gaan in MEXTRA, de upload moest eerst gereed zijn. Daar hebben we iets aan gedaan. De voortgang van de upload is nu onder in MEXTRA te volgen en in de tussentijd kunt u gewoon de rapportage af schrijven. Dit werkt zowel in de MEXTRA app als in de desktop versie. Ik zeg goed bezig die jongens en meiden van MEXTRA :)

6. Client agenda
    We hebben een eerste versie van een client agenda gereed. Deze kan gebruikt worden om afspraken per client vast te leggen. Zie onderstaande afbeelding.
    In MEXTRA Today worden de afspraken van alle clienten uit je caseload getoond. Zie onder.

In deze agenda kun je eenmalige afspraken boeken en afspraken die wekelijks terugkomen. Het is nog niet mogelijk om er een medewerker aan te koppelen.

Denk je dat een client agenda voor jouw organisatie meerwaarde biedt neem dan contact met ons op. We zijn op zoek naar organisaties die met ons in co-creatie verder willen werken aan een verdere uitbreiding van deze agenda. Wat te denken van een functionaliteit om je acties (interventie) uit het plan in de agenda te tonen en er direct op te kunnen rapporteren, ik noem maar eens wat. Wil je met ons meedenken voor een te gekke agenda en kun je er budget voor vrij maken, stuur dan vandaag nog een e-mail naar onze helpdesk.

Aangepast

1. Verschillende fonts in PDF exports
    Bij het generen van een PDF uit verzameling modules waren niet alle lettertypes hetzelfde. Dat is nu rechtgezet., wel zo netjes.
  2. Security update
    Zoals je wel gemerkt hebt waren we vorige week maandag een uurtje offline ivm een security update. We hebben MEXTRA door een zgn sociaal hacker laten onderzoeken op kwetsbaarheden. We kwamen heel goed uit die test maar vonden het toch nodig om die ene update door te voeren.
  3. Einddatum Plan
    De einddatum van het Plan bleek een TOT en geen TOT en MET datum te zijn. Dat hebben we aangepast. De einddatum is nu dus de laatste dag waarop het plan geldig is.
  4. Upload
    We hadden vorige week even een probleempje met het uploaden van bestanden/foto's, dat is gelukkig opgelost.
  5. Gebruik Internet Explorer
    We raden gebruikers af om nog langer gebruik te maken van Internet Explorer, de inmiddels verouderde internet browser van Microsoft.
    Als gebruikers wel proberen in te loggen met Internet Explorer verschijnt er een melding op de login pagina.