Release notes Lemon Lamb

Deze aanpassingen kunnen in de nieuwe acceptatieversie via https://accept.mextra.nl vanaf 15-3-2018 getest worden. Testresultaten kunt u indienen via helpdesk@mextra.nl

Alleen de nieuwe functionaliteit Digitaal Ondertekenen is via https://accept.mextra.nl  te testen, alle overige aanpassingen zijn al doorgevoerd in de productieversie.

facebook.png Hou ook onze MEXTRA Facebook pagina in de gaten voor updates.

Let op: de namen van cliënten én de inhoud van de rapportages zijn ivm security en privacy eisen in de acceptatieversie versleuteld.

Nieuw

1. Digitaal ondertekenen nu te testen in accept.mextra.nl.
      1. Alleen PDF documenten zijn te ondertekenen.
      2. Ondertekenaars kunnen bestaan uit zowel MEXTRA gebruikers als mensen van buiten de organisatie.
      3. MEXTRA gebruikers moeten een ingevuld mobiel telefoonnummer in hun persoonlijk profiel hebben staan om in de lijst geselecteerd kunnen worden.
      4. Bekijk in onderstaande video hoe het ondertekeningsproces kunt starten.

5. Ondertekenaars krijgen een uitnodiging via e-mail en moeten zich extra via een code die men via sms ontvangt identificeren. Zonder feitelijk in MEXTRA in te loggen kan het document veilig ingezien worden en ondertekend.
      6. Bij het ondertekenen kunt u gebruik maken van de handtekening die u in uw profiel op kunt slaan of direct een handtekening plaatsen. Dat kan mbv de muis van uw PC maar een tablet of smartphone werkt fijner.
      7. Als degene die is uitgenodigd om te ondertekenen het niet met de inhoud van het document eens is kan hij/zij weigeren te ondertekenen en de reden invullen.
      8. Op het moment dat iedereen een handtekening heeft geplaatst en/of de reden heeft ingevuld waarom hij/zij het niet met de inhoud eens is wordt er een extra pagina aan de desbetreffende PDF toegevoegd met daarop de handtekeningen.
      9. Altijd overzicht wie er al ondertekend heeft.
      10. Geen verspilling van papier en geen kosten voor postzegels!

11. Voor het versturen van de sms berichten wordt € 0,12 p/st. in rekening gebracht op de maandelijkse factuur. De tijdwinst en het ontbreken van portokosten maken deze nieuwe feature in MEXTRA tot een moderne oplossing die de administratieve last zo klein mogelijk maakt.

2. Diverse aanpassingen in de back-end doorgevoerd om de import van client gegevens van Careweb gereed te maken via FHIR.
    3. Het is nu mogelijk om bij het opslaan van een MEXTRA PDF bestand in de documenten module direct de naam van het bestand aan te passen. #992.1.
    4. Diverse nieuwe log entries aangemaakt tbv AVG.
    5. Bij het opslaan van een PDF in de documentenmodule is het nu ook mogelijk direct die module automatisch te openen. Weer een paar klikken minder ;-) #992.2
    6. We hebben een feature toggle functionaliteit geïmplementeerd waarmee het nu heel eenvoudig is nieuwe features voor een beperkt aantal organisaties aan te bieden. Deze functionaliteit is alleen door medewerkers van Symax in te stellen. #1003.

Aangepast

1. De layout van de PDF exports is verbeterd, dit is vooral van toepassing op het gebnruik van tabellen. #1045.4.
  2. Het afbreken van een pagina in de PDF reporting module is verbeterd. #1092.
  3. Soms kwam er 'undefined value" bij een GAS score te staan, dat hebben we verholpen. #1072.
  4. Een generieke logica toegevoegd voor het versturen van notificaties #1086.
  5. Het veld in de database waarin de vragen van de formulieren worden opgeslagen opgehoogd naar 4000 karakters.
  6. Diverse aanpassingen formulieren module.
    1. Als een vergrendeld formulier gekopieerd wordt dan is het nieuwe formulier niet langer vergrendeld.
    2. Bij het kopiëren van een formulier werd de titel verwijderd, dat hebben we opgelost.
    3. Een verwarrende melding aangepast als iemand geen permissie heeft om een vraag te beantwoorden.

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave