MEXTRA Today

Met MEXTRA Today krijgt u een overzicht van alle berichten die recentelijk geschreven zijn bij alle cliënten (natuurlijk alleen van de clienten die u in MEXTRA kunt openen) in de modules Algemene Rapportage; Plan Rapportage en Evaluatie (De namen van deze modules kunnen voor uw organisatie anders zijn).

U opent MEXTRA Today, als deze module voor uw organisatie aan staat, door in de linker balk op het icoontje van een kalender te klikken Screenshot_2018-01-24_15.49.03.png .

Vervolgens wordt het MEXTRA Today scherm geopend waarin een overzicht staat van de rapportages geschreven voor de aan u gekoppelde cliënten van de laatste paar dagen. De verschillende soorten rapportages worden onderscheiden door een kleur. Blauw staat voor algemene rapportages; groen voor rapportages op plan en rood voor evaluaties.

Als u op het knopje "meer laden" klikt worden oudere rapportages geladen.

U kunt ook filteren door op één van de drie iconen bovenaan het scherm te klikken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om alleen de algemene rapportages weer te geven. U klit dan éénmaal op het groene en rode icoon om de weergave voor rapportages op plan en evaluaties uit te zetten. Als een filteroptie uitstaat wordt het betreffende icoon grijs weergegeven.