Release Notes Maroon Mosquito

Deze aanpassingen kunnen in de nieuwe acceptatieversie via https://accept.mextra.nl vanaf 25-1-2018 getest worden. Testresultaten kunt u indienen via helpdesk@mextra.nl

De geplande datum voor productie is 07-02-2018*.

facebook.png Hou ook onze MEXTRA Facebook pagina in de gaten voor updates.

Let op: de namen van cliënten én de inhoud van de rapportages zijn ivm security en privacy eisen in de acceptatieversie versleuteld.

Items met een burn.png zijn reeds als hotfix in productie toegevoegd en dus al beschikbaar via https://app.mextra.nl.

Nieuw

1. Uitbreiding logging Management Info. burn.png #1029. De managementinfo wordt nu op detail niveau gelogd.
  2. Nieuwe categorie hulpverlener toegevoegd. burn.png #1035. 'Achtervang' is toegevoegd.
  3. Diverse aanpassingen doorgevoerd voor het digitaal ondertekenen van documenten. #992. De feature is bijna gereed. Het weergeven van de namen en handtekeningen in het document is nog wat toegevoegd moet worden. Nog even geduld aub.
  4. Uitbreiding MEXTRA log. burn.png #1046. Als voorbereiding op de Europese wetgeving GDPR (AVG) zijn wij druk bezig de logging uit te breiden. Dit zal ook de komende maanden de nodige aandacht en tijd vergen.
    Ook andere aanpassingen mbt de GDPR zijn in de maak. Let er wel op dat u als zorginstelling buiten MEXTRA om ook het een en ander te doen heeft om aan deze nieuwe wetgeving te voldoen.
  5. Uitbreiding koppeling Careweb #1003. Ten behoeve van een vlekkeloze declaratie werkt MEXTRA al enige tijd samen met Careweb. Op de achtergrond wordt gewerkt aan een eenmalige invoer van cliënten. Als deze optie helemaal gereed is worden aangemelde clienten in Careweb automatisch in MEXTRA aangemaakt. Minder werk en de kans op foutieve invoer wordt sterk gereduceerd.
  6. Gemoderniseerd menu #1082. We brengen stapje voor stapje de MEXTRA desktop versie qua user interface dichterbij de mobiele versie. We hebben daar nu een volgende stap in gemaakt door het menu te voorzien van zgn. flat icons. Het is misschien even wennen maar het ziet er eigentijdser uit.
    Laat ons via heldpdesk@mextra.nl weten wat je ervan vindt. Eventueel is het mogelijk om de iconen een andere kleur te geven, suggesties zijn welkom.

Aangepast

1. Bug opgelost in ixed a problem in the DomainIntervalReport Module. burn.png #1053. With 0b8b43a (#968) an alternative way to go from the detail view to the list view was introduced: a close button (cross icon) in the title bar. Now this button always returns the User to the correct list view instead of not working or sending the User to another tab.
  2. Probleem opgelost in JW/WMO ManagementInfo queries. burn.png #1029. Het veld 'Gemeentecode' wordt nu goed gevuld ten behoeve van de batch export voor de VNG berichtenapp.
  3. Bug opgelost in Algemene Rapportage (mobiele versie). burn.png #1044. De labels werden niet goed weergegeven, gelukkig is dat nu opgelost.
  4. MEXTRA Today optie is verplaatst in de organisatie instellingen. #1069. Deze optie staat u bovenaan zodat deze beter zichtbaar is.

Er zijn nog steeds organisaties die deze module niet gebruiken terwijl iedereen die deze wel gebruikt er bijzonder enthousiast over is.

Met behulp van MEXTRA TODAY krijgt je de meest recente Dag- en Algemene Rapportages & Evaluaties van alle clienten uit uw caseload te zien. Super handig als je een paar dagen vrij bent geweest en je wilt een snel overzicht wat er gebeurt is zonder door alle clienten heen en weer te klikken. Met de pijl onder aan het scherm klik je door de volgende dagen heen.

5. Ongedaan maken Evaluatie beoordeling uitgebreid. #1066. Het is nu ook mogelijk om de evaluatie beoordeling in een inactief plan ongedaan te maken.
  6. Foutje opgelost bij het aanpassen van een supporter. #1090. Beheerders kunnen nu een supporter wijzigen terwijl er geen client aan gekoppeld is, wel zo makkelijk.
  7. Bug opgelost bij het downloaden van een PDF in Chrome. #1085. Gebruikers die Google Chrome gebruiken kregen een foutmelding bij het downloaden van een PDF, dat is nu opgelost.
  8. Notificatie zorgplan verbeterd.. #1083. De volgende restricties zijn aangebracht. Notificaties worden alleen verzonden als:
    1. het zorgplan de status Actief heeft,
    2. de desbetreffende client ook de status actief heeft,
    3. de ontvanger van de e-mail notificatie actief is en niet de status 'Uit dienst' heeft.