Releasenotes d.d. 25-11-2016

De items uit deze releasenotes zijn nu te testen in https://accept.mextra.nl. Inloggen doe je met je reguliere inloggegevens. Let op: In verband met security eisen NEN7510 zijn de namen van clienten in de Test en Acceptatie versie van MeXtra niet meer de originele namen, ook de rapportages zijn niet meer leesbaar.

Nieuw

1. WMO/JW en bijbehorende functies zijn toegevoegd aan indicaties. #539
  2. Verbeteringen en nieuwe functies in Dagrapportage en Algemene Rapportage.
    1. Standaard worden nu alle rapportages binnen dagrapportage getoond onafhankelijk aan welk Plan ze zijn gekoppeld. Het is nog wel steeds mogelijk te filteren zodat alleen de rapportages per plan in beeld komen. #375
    2. Filter Hoge Prioriteit toegevoegd aan Dagrapportage en Algemene Rapportage zodat heel gemakkelijk alle belangrijke rapportages getoond kunnen worden. #377
    3. Voor medewerkers is er in Dagrapportage en Algemene Rapportage een filter toegevoegd om alleen de verborgen rapportages te tonen. #377
  3. Scherm met uitleg toegevoegd wanneer e-mail adres van gebruiker wordt gewijzigd
    De gebruiker of beheerder krijgt nu uitleg wat de te nemen stappen zijn om het e-mail adres te wijzigen.#566
  4. Afdelingen worden automatisch inactief als er geen actieve clienten aan gekoppeld zijn #591. We voorkomen daarmee dat gebruikers een foutmelding krijgen dat er geen cliënten een de desbetreffende afdeling zijn gekoppeld.
    We controleren de volgende situaties:
    1. na het aanpassen van een client,
    2. na het wisselen van de status van een client,
    3. na het verwijderen van een client,
    4. na het toevoegen van een nieuwe afdeling,
    5. na het aanpassen van een afdeling.
  5. In de TEST en ACCEPTATIE versie worden de echte namen van clienten niet meer getoond, een script maakt er fictieve namen van. Dit is een uitvloeisel van onze NEN7510 certificering. #545
  6. In de TEST en ACCEPTATIE versie wordt de echte inhoud van de rapportages vervangen door een zgn. Lorem Ipsum tekst. De grootte van de tekst is identiek aan het origineel. Dit is een uitvloeisel van onze NEN7510 certificering. #545
  7. Compleet nieuw overzicht clienten in beheer.
    1. Je kunt nu zoeken op Client ID
    2. Mogelijk om meerdere clienten ineens te verwijderen. Let op: Je gooit dan ook alle data van die clienten definitief weg.
    3. Als je een filter aan hebt staan en je selecteert een client dan blijft ook na Opslaan of Annuleren dat filter aan staan als je terug naar het overzicht gaat. #448

Opgelost / Aangepast

1. Terminologie aangepast in Zorgplan. Einddatums zijn nu allemaal t/m ipv tot.
  2. Er wordt nu een waarschuwing gegeven als een interventie wordt verwijderd uit het zorgplan en er is een werkplan aan gekoppeld.#587
  3. In het beheer is de volgorde van rollen weer correct bij het toevoegen van nieuwe gebruiker. #565
  4. Probleem opgelost in zorgplan dat resulteerde in eindeloos draaien van loading panel #562