Beta versie MeXtra voor Android beschikbaar.

Het heeft even geduurd maar nu is dan net voor Sinterklaas de beta versie voor Android beschikbaar.

De app is nog in beta maar werkt wel met de productie data! Dus je werkt met de echte client gegevens die dus ook in de normale MeXtra versie worden opgeslagen. Je wordt in de gelegenheid om de app te testen maar wees je er wel van bewust dat het om echte data gaat en die zul je dus met dezelfde vertrouwelijkheid moeten behandelen als anders.

Als je een Android smartphone hebt en je bent nieuwsgierig naar de app dan kun je deze NU installeren.

Ga in je smartphone naar de volgende url: https://play.google.com/apps/testing/nl.mextra.app

Vanaf die pagina is het mogelijk de app te installeren.

Hieronder zie je 2 filmpjes van de werking van de app.

Deze app is in beta en daarom zul je vrijwel zeker zaken tegenkomen die beter kunnen of die fout gaan. Het is voor ons erg belangrijk dat we die informatie van onze beta testers ontvangen, daarom is er een feedback optie in de app aanwezig.

Klik in het menu op 'Feedback geven' en vul jouw bevindingen in. Probeer het kort te houden en het liefst één onderwerp per feedback invullen zodat we het overzicht kunnen houden.

We zijn je bij voorbaat erg dankbaar voor je input.

Namens het MeXtra team,

Geert Klein Breteler