Onderdelen zorgplan verschuiven

Het is nu mogelijk om de volgorde van de onderdelen in het zorgplan te wijzigen. Daarmee kun je bijvoorbeeld een prioriteit van hulpvragen en/of doelen aangeven.

1. Werkwijze:
    1. Open het zorgplan.
    2. Klik op de Sorteer knop om deze functie te activeren.
    3. Op het moment dat de Sorteer functie geactiveerd is veranderd de kleur van de te sorteren onderdelen in geel.
    4. Je kunt de onderdelen nu met 'drag and drop' verslepen. Let op, je kunt alleen de volgorde van de onderdelen wijzigen en dus bv. geen actie naar een ander doel verslepen. Zie hieronder hoe het werkt.