De volgorde van onderdelen in een zorgplan veranderen.

Het is mogelijk om de volgorde van de onderdelen in het zorgplan te wijzigen. Daarmee kun je bijvoorbeeld een prioriteit van hulpvragen en/of doelen aangeven.

Open het Plan en klik in de balk op de sorteerknop. Hierdoor kom je in de sorteerweergave. Door op de streepjes rechts te klikken en te slepen, kan je de volgorde veranderen.
Let op, je kunt alleen de volgorde van de onderdelen wijzigen en dus bv. geen actie naar een ander doel verslepen. Zie hieronder hoe het werkt.