Releasenotes '5d6521d', d.d. 22-09-2016

De items uit deze release note zijn nu te testen in https://accept.mextra.nl met uitzondering van de items die te maken hebben met de inlogpagina (deze worden tegelijkertijd naar productie gezet als de overige items).

De update naar productie zal in principe in de nacht van a.s. woensdag op donderdag (21/22 september) plaats vinden.

Opmerkingen over deze release graag via de helpdesk.

Nieuw

1. Mextra Inlog pagina (#515):
    1. Update nieuwste versie Stormpath ID Site version (0.5.1).
  2. ! Het is nu mogelijk meerdere domeinnamen in te voeren in het beheer onder Organisatie Instellingen waardoor gebruikers die aan dat domein zijn gekoppeld hun MeXtra account niet te hoeven verifieren met een mobiele telefoon (#496).
  3. Eerste versie van Management Info is gereed (#474).
  4. ! Uitbreiding gebruikers rollen functionaliteit. Het is nu mogelijk om gebruikers te laten wisselen tussen de Medewerker en Supporter (#238).

Aangepast

1. Mextra Inlog pagina (#515):
    1. ! De helptekst over nieuwe wijze van inlog verwijderd.
    2. ! Probleem in Internet Explorer opgelost waarin bij het opstarten van MeXtra in een flits alle mogelijke foutmeldingen werden getoond.
    3. ! De link 'terug naar de inlogpagina' vanaf de 'wachtwoord vergeten' pagina scrolt nu naar de juiste positie.
  2. ! Probleem opgelost waarin sommige e-mail adressen als niet geldig werden gezien terwijl ze wel correct waren. (#513).
  3. ! Het is nu mogelijk meerdere domeinnamen in te voeren in het beheer onder Organisatie Instellingen waardoor gebruikers die aan dat domein zijn gekoppeld hun MeXtra account niet te hoeven verifieren met een mobiele telefoon (#496).
  4. ! Uitbreiding gebruikers rollen functionaliteit. Het is nu mogelijk om gebruikers te laten wisselen tussen de Medewerker en Supporter (#238).
  5. De iconen bibliotheek is geupdate.

Let op: Items met een ! zijn van invloed op de gebruikerservaring.