Zoeken naar cliënten

Klik op het vergrootglas rechtsboven nadat je bent ingelogd in MeXtra (zie onder).

Je typt een deel van de naam (zie boven in het gele deel) van de client in en het resultaat wordt direct getoond. Je kunt ook zoeken op geboortedatum en/of afdeling.

De clienten die je eerder geselecteerd hebt zie je in het overzicht onder het deel waar je kunt zoeken.
Er zijn 2 weergaves, een lijst met namen en een overzicht met foto én naam.

Als je een client niet kunt vinden kan dan verschillende oorzaken hebben, bv:

• Je hebt geen toegang tot die specifieke client (neem contact op met de MeXtra beheerder van jouw organisatie).
  • Je hebt de naam foutief ingegeven.
  • Je bent zelf client, je hebt dan geen toegang tot dossiers van andere clienten.
  • De client die je zoekt zit in een afdeling waartoe jij geen toegang hebt.
  • De client is niet langer in zorg en is inactief.