Zoeken naar cliënten

Klik op het vergrootglas rechtsboven nadat je bent ingelogd in MEXTRA.

Je typt een deel van de naam van de cliënt in en het resultaat wordt direct getoond. Je kunt ook zoeken op geboortedatum en/of afdeling.

De cliënten die je eerder geselecteerd hebt zie je in bovenaan het overzicht onder het deel waar je kunt zoeken. Als je op het driehoekje klikt, rechts in de witte balk, dan kan je cliënten selecteren uit een lijst.

Als je een cliënt niet kunt vinden kan dan verschillende oorzaken hebben, bv:

• Je hebt geen toegang tot die specifieke cliënt, neem dan contact op met de MEXTRA Beheerder van jouw organisatie.
  • Je hebt de naam foutief ingegeven.
  • Je bent zelf cliënt, je hebt dan geen toegang tot dossiers van andere cliënten.
  • De cliënt die je zoekt zit in een afdeling waartoe jij geen toegang hebt.
  • De cliënt is niet langer in zorg en is inactief.