Ik heb geen activatiemail ontvangen voor mijn account

Als je wordt aangemeld bij MeXtra door jouw MeXtra beheerder, dan ontvang je een mail om je account te activeren. Hierover lees je alles in 'Hoe activeer ik mijn MeXtra account?'.

Het kan voorkomen dat de activatie mail niet goed terecht komt bij jou. In dit geval kun je zelf een aantal dingen controleren of je kunt contact opnemen met jouw MeXtra-beheerder:

• Is de activatie-mail niet in de SPAM terecht gekomen? Dit gebeurt helaas nog wel eens, afhankelijk van je e-mailprovider.
  • Klopt het e-mailadres wel dat de beheerder heeft gebruikt? Vraag dit na bij jullie interne beheerder, een kleine spelfout zorgt er uiteraard voor dat de mail niet aankomt.
  • Mocht het mail-adres fout zijn ingevoerd, dan kan alleen het (nog niet geactiveerde) account worden verwijderd en opnieuw aangemaakt met het goede adres.
  • Als het account nog niet is geactiveerd kan de beheerder opnieuw een activatie-mail versturen via Beheer. Daar is achter het mailadres van de gebruiker (in het gebruiker-scherm) een knop met 'Nieuwe activatie e-mail versturen'