Documenten uploaden

Met behulp van de Documents module kunnen documenten geüpload worden naar MEXTRA. U bouwt daarmee een online dossier op zodat u altijd toegang heeft tot deze documenten.
De MEXTRA Beheerder van uw organisatie kan per map bepalen wie er toegang toe heeft. Lees hier hoe in zijn werk gaat.

De module is verdeeld in twee mappen. Eén voor de organisatie en één voor de cliënt. De documenten van de organisatie zijn op ieder moment bij alle cliënten hetzelfde. De map van de cliënt is specifiek voor die persoon. In die map sla je dan ook de cliëntgebonden documenten op.

Hoe werkt het?

1. Open de documentenmodule en klik op de map waarin je een document wilt uploaden.
  2. Klik op het kleine plusje om het document te selecteren. Screenshot_2016-07-14_16.14.18.png
  3. Wanneer het document is geselecteerd, kunt u nog een beschrijving toevoegen.
  4. Klik op de groene plus om het uploaden af te ronden. Screenshot_2016-07-14_16.15.53.png

Bekijk de video