Documenten uploaden

Met behulp van deze module kunnen documenten geüpload worden naar MeXtra. U bouwt daarmee een online dossier op zodat u altijd toegang heeft tot deze documenten.
Het uploaden van een document gaat als volgt.

1. Open de documenten (Dossier) module.
  2. Kies de map waarin u een document wilt uploaden en klik op
  3. Klik op de knop ‘Selecteren’, kies vervolgens op uw computer of binnen het netwerk het juiste bestand. Vul eventueel een beschrijving in en klik op
  4. Het kan zijn dat de knop  voor u niet actief is, dat is afhankelijk van de autorisatie die u in MeXtra heeft. U kunt dan alleen documenten lezen en niet zelf toevoegen.

U kunt documenten uploaden op Client niveau (dus client specifieke documenten) en op Organisatieniveau (organisatiespecifieke documenten).

Documenten met informatie over een specifieke client slaat u op onder client niveau. Deze documenten zijn dus ook alleen bij die client te lezen.

Documenten die organisatiespecifiek zijn slaat u op onder Organisatie niveau, u kunt hierbij denken aan een handboek of andere organisatie brede documenten.

In de video hieronder ziet Gemeente Kantelaar als organisatie niveau.