Als beheerder een account van medewerker overnemen.

Het is mogelijk als MEXTRA Beheerder een account van een gebruiker over te nemen. Je kunt dat alleen doen als je beschikt over de hoogste MEXTRA beheer rechten.

Het overnemen is alleen mogelijk als de gebruiker daar toestemming voor gegeven heeft. Hij/zij kan dat in eigen instellingen aan of uitzetten.

Hover over je profielfoto of profiel-icoon en klik op Impersonatie (zoals op hieronder).

Vervolgens kiest u de afdeling (indien er afdelingen zin aangemaakt) en de medewerker. U ziet MEXTRA dan precies zoals de desbetreffende gebruiker MEXTRA ziet met zijn/haar permissies.