Als beheerder een account van medewerker overnemen.

Het is mogelijk als MeXtra beheerder een account van een medewerker over te nemen. Je kunt dat alleen doen als je beschikt over de hoogste MeXtra beheer rechten.

Het overnemen is alleen mogelijk als de medewerker daar toestemming voor gegeven heeft. Hij/zij kan dat in eigen instellingen aan of uitzetten.

Open het menu en klik onderin op de impersonatie knop (zie afbeelding)

Vervolgens kiest u de afdeling (indien er afdelingen zin aangemaakt) en de medewerker. U ziet MeXtra dan precies zoals de desbetreffende medewerker MeXtra ziet met zijn/haar permissies.