Ik ontvang geen e-mail om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Je hebt op de login pagina op "Wachtwoord Vergeten" geklikt en je e-mailadres ingevoerd maar je ontvangt geen e-mail met een link om het nieuwe wachtwoord aan te maken.

Wat is er aan de hand?

• Controleer of ons bericht wellicht in de Spamfolder is terecht gekomen.
  • Als het bericht ook niet in de Spam te vinden is, is de kans groot dat het e-mailadres dat je opgegeven hebt niet overeenkomt met het e-mailadres waaronder je bekend bent in MeXtra.
    Vraag de MeXtra beheerder binnen jouw organisatie te controleren aan welk e-mailadres jij bent gekoppeld.