Ik kan niet inloggen en krijg een foutmelding.

Er zijn enkele meldingen bekend dat het inloggen problemen geeft. Bijvoorbeeld als je aan het begin van je dienst inlogt, en aan het einde van je dienst weer verder wilt werken.

Het probleem wordt veroorzaakt doordat er nog MEXTRA cookies op het apparaat (telefoon, tablet of computer) aanwezig zijn.

Als u een melding krijgt zoals "Error: http response does not contain Authorization header." haal dan de cache leeg.

De manieren om de cache te legen zijn verschillend per browser en apparaat. Klik hieronder op de situatie die op jou van toepassing is voor een uitgebreide uitleg.

Welke browser gebruik je?

browser-safari-1808.png Safari

browser-edge-1808.png Edge (de opvolger van Internet Explorer)

browser-chrome-1808.png Chrome

browser-firefox-1808.png Firefox