Ik kan niet inloggen en krijg een foutmelding.

Er zijn enkele meldingen bekend dat het inloggen problemen geeft. Het probleem wordt veroorzaakt doordat er nog MeXtra cookies op het apparaat (telefoon, tablet of computer) aanwezig zijn.

Als u een melding krijgt zoals "Error: http response does not contain Authorization header." haal dan de cache leeg.

De manieren om de cache te legen zijn verschillend per browser en apparaat.

Klik op de tegel hieronder die overeenkomt met jouw situatie voor een uitgebreide uitleg.