Ik gebruik MeXtra bij 2 organisaties

Omdat MeXtra meer en meer gebruikt wordt begint het steeds vaker voor te komen dat gebruikers bij meer dan 1 organisatie MeXtra gebruiken.
In de oude situatie was het zo dat je daarvoor verschillende accounts had en dus telkens opnieuw moest uit- en inloggen om toegang tot een ander organisatie te krijgen.

Dat hebben we nu veel eenvoudiger gemaakt!

Het maakt niet uit bij hoeveel organisaties je MeXtra gebruikt, je blijft altijd één en hetzelfde account gebruiken mits je bij alle organisaties gebruik maakt van hetzelfde e-mailadres. Het e-mailadres is immers de wijze waarmee je binnen MeXtra inlogt.

OK, dat is mooi maar hoe wissel ik dan tussen organisaties?

Vanaf het moment dat een beheerder je aan een 2e organisatie heeft gekoppeld in MeXtra met hetzelfde e-mailadres krijg jij als gebruiker daarvan een e-mail zodat je weet dat je ook tot die nieuwe organisatie bent toegelaten. Die e-mail ziet er als volgt uit:

1. Klik linksonder op jouw foto (als je geen foto hebt toegevoegd wordt er een standaard icon getoond.
    2. Je zit een optie 'Wissel van organisatie'. Selecteer de gewenste organisatie en je wisselt direct naar die organisatie.
    3. Bekijk onderstaande instructie filmpje.wissel-org.gif
    4. Om er zeker van te zijn dat jij echt degene bent die je zegt dat je bent vragen we je nu een activatie code in te voeren die je via SMS ontvangt.
      Voer de code in op het scherm en kies voor voor Volgende Stap.

Je kunt nu eenvoudig wisselen tussen de organisaties met één account.

Best cool toch ;-)