Hoe activeer ik mijn MeXtra account?

Als je een nieuwe gebruiker bent binnen MeXtra ontvang je geen wachtwoord meer via e-mail. Daarvoor in de plaats ontvang je een welkomst e-mail met daarin een link waarmee je het MeXtra account kunt activeren én een wachtwoord aan kunt maken. Hieronder lees je hoe dit proces werkt. Het kan ook zijn dat je geen activatie mail hebt ontvangen, lees dan het artikel 'Ik heb geen activatiemail ontvangen voor mijn account'

1. Klik op de link 'Account Bevestigen en Activeren' in de welkomst e-mail.
  2. Het is ook mogelijk dat je een SMS op je mobiel ontvangt. (lees hier waarom dat is)
    Als dat het geval is dan vul je die code in het scherm in.

3. Het volgende scherm verschijnt in beeld:

4. Voer tweemaal een identiek wachtwoord in.
    Het wachtwoord moet uit minimaal 8 karakters bestaan waarvan minimaal 1 hoofdletter en 1 cijfer.
  5. Klik op Account Activeren.
  6. Je kunt nu inloggen met het door jezelf gekozen wachtwoord.