Hoe activeer ik mijn MEXTRA account?

Leuk! Je gaat beginnen met MEXTRA? Hoe werkt het activeren van je account?

Als nieuwe gebruiker ontvang je een e-mail waarmee je je account kan activeren. Je kan hiermee zelf je wachtwoord aanmaken. Heb je deze mail (nog) niet ontvangen? Lees hier hoe je dat oplost.

Hoe werkt het?

1. Klik op de link 'Account Bevestigen en Activeren' in de welkomst e-mail.
  2. Het is ook mogelijk dat je een SMS op je mobiel ontvangt. (lees hier waarom dat is)
    Als dat het geval is dan vul je die code in het scherm in.

3. Het volgende scherm verschijnt in beeld:

4. Voer tweemaal een identiek wachtwoord in.
    Het wachtwoord moet uit minimaal 8 karakters bestaan waarvan minimaal 1 hoofdletter en 1 cijfer.
  5. Klik op Account Activeren.
  6. Gefeliciteerd! Je kunt nu inloggen met het door jezelf gekozen wachtwoord.