Waarom krijg ik als nieuwe gebruiker een SMS.

Een MeXtra beheerder heeft je aangemaakt als nieuwe MeXtra gebruiker. Om er zeker van te zijn dat de juiste persoon toegang tot MeXtra krijgt vragen we je zowel je e-mailadres als je mobiele nummer te bevestigen. In MeXtra kan privacy gevoelige informatie staan, daarom voeren we deze extra controle uit.

1. Als eerste ontvang je een e-mail met link om jouw e-mailadres te bevestigen.
    Klik op de link om het account te activeren.
  2. Vervolgens ontvang je een SMS op je mobile telefoon met een code.
  3. Voer de code in op het scherm zoals hieronder weergegeven (de code zoals hier weergegeven is slechts een voorbeeld) en klik op Volgende Stap.

4. U kunt nu inloggen in het scherm dat nu in beeld verschijnt.