Abonneren op een client.

Je kunt je in MeXtra abonneren op één of meerdere cliënten, als je zelf cliënt bent is het ook mogelijk om op jezelf te abonneren.
Je ontvangt dan een e-mail als er een rapportage geschreven en/of aangepast is.

Werkwijze abonneren

1. Selecteer in MeXtra de client waarop je je wilt abonneren,
  2. Klik op Abonneren (onder de naam van de client), er verschijnt nu de term afmelden in beeld en een geel e-mail icoon.

3. Je ontvangt nu e-mail notificaties bij nieuwe en gewijzigde berichten.

Werkwijze afmelden

1. Als je niet langer notificaties wilt ontvangen kun je jezelf ook weer afmelden.
  2. Klik op Afmelden onder de naam van de cliënt.

Notificatiebeheer

Je kunt nu ook in één overzicht zien op welke cliënten je an niet geabonneerd bent. Het is ook mogelijk om je daarin aan- en/of aan te melden.
Kijk voor meer informatie op https://symax.zendesk.com/hc/nl/articles/115004409887-Notificatie-Beheer

Spam

Als je ondanks dat je geabonneerd bent toch geen e-mail ontvangt controleer dan je spamfolder. Een prima oplossing om te voorkomen dat berichten in de spamfolder belanden is om het e-mailadres noreply@mextra.nl aan jouw adresboek toe te voegen