Abonneren op een client.

Je kunt je in MEXTRA abonneren op één of meerdere cliënten, als je zelf cliënt bent is het ook mogelijk om op jezelf te abonneren.
Je ontvangt dan een e-mail van noreply@mextra.nl als er een rapportage geschreven en/of aangepast is.

Hoe werkt het?

1. Selecteer de cliënt waarop je je wilt abonneren.
  2. Klik op het enveloppe-icoon naast de naam.
  3. Heeft de enveloppe een kleurtje? Dan ben je geabonneerd.
  4. Als je je weer wilt afmelden, dan klik je nogmaals op de enveloppe.

Overzicht

In het Notificatie Beheer kan je zien op welke cliënten je allemaal geabonneerd bent. Daar kan je je abonnementen ook aanpassen.

Spam

Als je ondanks dat je geabonneerd bent toch geen e-mail ontvangt controleer dan je spamfolder. Een prima oplossing om te voorkomen dat berichten in de spamfolder belanden is om het e-mailadres noreply@mextra.nl aan jouw adresboek toe te voegen