Mijn account wordt niet meer inactief na 3 foutieve inlogpogingen.

Eerder was het zo dat na meer dan 3 foutieve inlogpogingen je MeXtra account de status inactief kreeg en je dus niet meer in kon loggen. Je moest dan contact opnemen met de beheerder om het account te laten resetten en te activeren. Dat is niet meer het geval.

Maar is dat wel veilig?

Nu we gebruik maken van een nieuwe vorm van authenticatie is MeXtra veiliger dan ooit te voren. We gebruiken nu Stormpath, een gespecialiseerd Authenticatie platform. Zij voorkomen dat er bijvoorbeeld door een bot in korte tijd meerdere malen geprobeerd wordt in te loggen.