Waarom moet ik de gebruiksvoorwaarden accorderen?

Als je voor het eerst in MeXtra inlogt krijg je een pop-up met de gebruiksvoorwaarden te zien.

Je zult akkoord moeten gaan met deze voorwaarden alvorens je verder kunt gaan in MeXtra. Lees ze zorgvuldig door en wees je bewust van het feit dat je met privacy gevoelige informatie te maken kunt hebben.

Stel je maar eens voor hoe het zou zijn als er over jou geschreven zou worden in MeXtra, dan zou je ook willen dat men zorgvuldig met die gegevens zou omgaan.

Klik op Akkoord om de voorwaarden te accepteren en door te gaan naar MeXtra.