Ik kom voor het eerst op de nieuwe inlog pagina en kan niet inloggen.

MeXtra is overgegaan op een nieuwe en veiligere manier van inloggen. Om hiervan gebruik te gaan maken is het noodzakelijk eenmalig een nieuw wachtwoord aan te maken.

Geen nood, je kunt dat heel eenvoudig zelf doen.

1. Open https://mextra.nl, de nieuwe inlogpagina komt in beeld.
  2. Klik op Wachtwoord vergeten? (Onder de knop Inloggen).

3. Het volgende scherm verschijnt in beeld. Vul hier je e-mail adres in en klik op Reset Wachtwoord. We sturen je nu een e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.

LET OP: Deze link is 24 uur geldig. Als je dus niet binnen die tijd je wachtwoord opnieuw instelt zul je wederom op 'Wachtwoord vergeten' moeten klikken om een nieuwe e-mail met link te ontvangen.

4. Klik op de link 'Account Bevestigen en Activeren' in de ontvangen e-mail
  5. Het volgende scherm verschijnt in beeld:

6. Voer tweemaal een identiek wachtwoord in.
    Het wachtwoord moet uit minimaal 8 karakters bestaan waarvan minimaal 1 hoofdletter en 1 cijfer.
  7. Klik op Account Activeren.
    Je kunt nu inloggen met het door jezelf gekozen wachtwoord.

P.S. Je kunt voortaan dus altijd zelf je wachtwoord resetten. Lekker makkelijk.