Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Natuurlijk kan het gebeuren dat je niet meer weet welk wachtwoord je voor MeXtra gebruikte, je kiest immers altijd hele veilige wachtwoorden ;-)

Geen nood, je kunt heel eenvoudig je wachtwoord resetten.

1. Open https://mextra.nl
  2. Klik op Wachtwoord vergeten? (Onder de knop Inloggen).

3. Het volgende scherm verschijnt in beeld. Vul hier je e-mail adres in waarmee je normaal inlogt in MeXtra en klik op Reset Wachtwoord. We sturen je nu een e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.
    LET OP: Deze link is 24 uur geldig. Als je dus niet binnen die tijd je wachtwoord opnieuw instelt zul je wederom op 'Wachtwoord vergeten' moeten klikken om een nieuwe e-mail met link te ontvangen.

4. Het volgende scherm verschijnt in beeld, vul je nieuwe wachtwoord in en doe dat nogmaals om te bevestigen.
    Een wachtwoord moet minmaal uit 8 tekens bestaan waarvan minimaal 1 hoofdletter en 1 cijfer.

5. Klik op Doorvoeren.
  6. Als het goed krijg je nu de melding dat je wachtwoord gewijzigd is, klik op Inleggen en log in met je e-mailadres en nieuwe wachtwoord.