Ik kan een gebruiker niet verwijderen.

Het verwijderen van MeXtra gebruikers is alleen mogelijk als deze persoon nog niets geschreven heeft of nog niet aan een onderdeel van een plan is gekoppeld.
In alle andere gevallen kun je een gebruiker dus niet verwijderen, er zou dan immers ook belangrijke informatie verwijderd kunnen worden en daarmee verlies je historie.

Oplossing
Als je een gebruiker niet kunt verwijderen (meestal verschijnt er een foutmelding als je het toch probeert) kun je de gebruiker de status inactief geven. Hij/zij kan dan niet meer inloggen en heeft dus geen toegang meer tot de data in MeXtra.
Als deze gebruiker niet langer in dienst is van jouw organisatie kun je er beter voor kiezen om het vakje in de kolom Uit Dienst aan te vinken (zie afbeelding). De gebruiker wordt dan ook direct inactief en kan niet eenvoudig weer geactiveerd worden, de checkbox bij Uit Dienst moet immers eerst uitgezet worden.

P.S. Het verwijderen van gebruikers is alleen mogelijk voor MeXtra beheerders.