Volgorde van rapportages en reacties

Standaard staan de nieuwste rapportages bovenaan. Dat kan anders zijn omdat er bijvoorbeeld recent een reactie op een oudere rapportage geschreven is, dan staat die oudere rapportage met die nieuwe reactie bovenaan.

In het voorbeeld hierboven kun je zien dat de nieuwste bovenaan staan, als je daar op klikt wijzig je de volgorde door de oudste bovenaan te plaatsen.

Dat kan handig zijn als je een paar dagen vrij bent geweest en je wilt van oud naar nieuw lezen wat er gebeurt is.

Wil je bijvoorbeeld lezen wat er de laatste 4 dagen gebeurt is dan zul je een filter in moeten stellen, klik daarvoor op het filter icoon rechtsboven en stal de gewenste data in.

Hieronder kunt u zien dat ik een filter heb aangezet waardoor ik alleen de rapportages zie van 15 t/m 18 April.