Ik kan de oude rapportages niet vinden.

Rapportages op doelen/interventies zijn gekoppeld aan een plan. Het kan zijn dat u inmiddels een nieuw plan heeft en dat de oude rapportages niet direct zichtbaar zijn.

Om deze oude rapportages in beeld te krijgen klikt in de rapportagemodule op het filter icoon. Zie afbeelding.

Vervolgens selecteert u "Alle". De rapportages bij alle plannen worden zichtbaar. Kiest u een enkel plan? Dan ziet u alleen de rapportage behorende bij dat plan. Zie afbeelding.