Internet Explorer en de compatibiliteits modus!

Gebruikers van MeXtra die gebruik maken van de browser Internet Explorer moeten opletten dat ze niet de compatibiliteits modus aan hebben staan. Die is bedoeld voor websites die niet werken op modere browsers. MeXtra werkt juist niet op verouderde browsers.

Die modus herken je aan het icoon dat in onderstaande afbeelding is omcirkeld.

P.S. As het mogelijk is maak dan gebruik van Google Chrome, dat is een snelle browser waar MeXtra prima in werkt.