Foto's video's en documenten als bijlage bij een rapportage.

De gebruikers van de MeXtra App voor IOS kennen de mogelijkheid al om foto's en video's bij een rapportage te voegen. Nu bestaat die mogelijkheid ook in de web-versie van MeXtra.

Het is mogelijk bij de Algemene Rapportage, Dagrapportage én in het werkplan als onderdeel van het zorgplan.

Werkwijze:

• Schrijf uw bericht en klik op het camera icon om een bijlage toe te voegen.

• Selecteer de bijlage (foto,video of document) in de verkenner.
    Als u gekozen heeft voor een foto dan kunt u deze bijsnijden. Foto's in MeXtra zijn altijd vierkant. Het is ook mogelijk om de foto te roteren mocht deze b.v. niet rechtop staan.
    Als u tevreden bent over de selectie klikt u op Opslaan.

• De foto wordt nu in het klein (thumbnail) afgebeeld onder de rapportage.

• Door op de grote + knop te klikken kunt u meerdere bijlagen toevoegen.
    Als u met de muis over een foto gaat verschijnt een vergrootglas. Door op de foto te klikken verschijnt een grotere foto.

• U kunt nu door de foto's bladeren door op < en/of > te klikken.

Video's en documenten toevoegen gaat op soortgelijke wijze, behalve dat u deze niet hoeft bij te snijden.

De foto's en/of video's die gemaakt zijn met behulp van de MeXtra App zijn nu ook direct via https://mextra.nl te bekijken.