Releasenotes v3.2.7

Releasenote v3.2.7

Uitgebracht d.d. 10-5-2013

Wat is er nieuw

Module Online Dossier

• HTML 5 speler toegevoegd zodat video’s beter afgespeeld worden. De video’s hoeven nu niet meer in zijn geheel gedownload te worden maar beginnen al af te spelen als een deel gebufferd is.

Wat is aangepast/opgelost/verbeterd

Beheer Afdelingen

• Enkele bugs opgelost
  • Maximale lengte aangepast zodat er nu meer tekst ingevoerd kan worden
  • Koppelen cliënten en/of gebruikers is verbeterd, vooral bij grotere aantallen performance winst.

Beheer Gebruikers

• Gebruikers kunnen nu in het beheer gekoppeld worden aan een andere rol.
  • Bij een supporter account zijn nu de cliënten die gekoppeld zijn aan te passen.
  • Uitgebreide filter- en sorteringsmogelijkheden. Sorteren doet u door op de naam van de kolom te klikken. Aan de richting van het pijltje kunt u zien of er aflopend of oplopend gesorteerd wordt.
  • Bij het filteren kun je na invoer van de filtering direct op Enter klikken om te filteren zonder eerst te kiezen voor ‘bevat’.
  • De kolom ‘creatie datum’ is verwijderd, daarvoor in de plaats een nieuwe kolom ‘Laatst actief’. Hierin is te zien wanneer een gebruiker voor het laatst is ingelogd in MeXtra.

Algemeen

• De opmaak van de tekstvakken is aangepast en voorzien van strakkere vormgeving.