Releasenotes v3.2.5

Releasenote v3.2.5

Wat is er nieuw

Stamkaart

• Er bestaat nu de mogelijkheid om voorletters toe te voegen en te wijzigen.

Documenten

• Het is nu mogelijk om video's toe te voegen in de documenten module.
    • De video's zijn op de reguliere wijze te uploaden, maar ook direct in te voegen met bijvoorbeeld iPhone of iPad.
    • De maximale grootte van een video is 2 GB. Als een video groter is dan zal deze m.b.v. een video bewerkingsprogramma bewerkt moeten worden zodat het bestand kleiner dan 2 GB is.

Wat is aangepast/opgelost/verbeterd

Algemeen

• Migratie naar .NET Framework 4.5
  • Sessie functionaliteit aangepast. De gebruiker wordt nu automatisch uitgelogd indien de sessie verlopen is.
  • Standaard werd altijd de eerste cliënt van de eerste afdeling in de lijst geselecteerd bij het inloggen in MeXtra. Dit is gewijzigd, nu staat standaard de cliënt geselecteerd waarmee men de vorige keer is gestopt.
  • Het scherm waarin de laatst geselecteerde cliënten staan vermeld stond standaard op gesloten, nu staat deze standaard op open zodat gebruikers eerder deze functionaliteit ontdekken. Gebruikers kunnen er nog nog steeds voor kiezen om dit onderdeel zelf te sluiten.
  • Er is een bug opgelost die ervoor zorgde dat een cliënt in het overzicht 'laatst geselecteerde cliënten' niet geselecteerd kon worden omdat de cliënt van afdeling was gewisseld.

Documenten

• Foutmelding bij het verwijderen van documenten opgelost.
  • Maximale upload van documenten opgehoogd naar 2GB.

Printmodule (Stichting Driestroom)

• Op de iPad wordt nu de PDF direct geopend.