Releasenotes v3.2.2.146+

Release note v3.2.2.146+ MeXtra, d.d. 25-10-2012

Nieuw:

• Uploaden van .jpeg en .jpg is nu ook mogelijk.
  • Het is nu ook mogelijk om gebruikers op test.mextra.nl aan te maken, zij krijgen nu ook een notificatie met daarin de inloggegevens per email toegezonden. Let op, deze test database wordt regelmatig gewijzigd dus absoluut geen echte clienten gegevens hier opslaan.

Aangepast:
  • Maximale upload is opgehoogd van 5 naar 10Mb.
  • Marges PDF rapport van Evaluatie zijn aangepast conform andere rapporten.
  • Ondertekeningsbrief voor Stichting Driestroom is aangepast, tevens voorzien van duplicaat ondertekeningspagina.
  • Bugfix bij het opslaan van de eerste tak in module Ondersteuningsplan.