Releasenotes v3.2.2.146

MeXtra Release note versie 3.2.2.146, d.d. oplevering 16-09-2012

Wat is nieuw

• Uitbreiding van professies hulpverleners in de module Stamkaart/Persoonsgegevens.
  • Mextra beheerders kunnen nu de volgende zaken in de CarePlan module die voor andere rollen niet mogelijk zijn.
    • Plannen verwijderen, ook al is er op gerapporteerd en/of geëvalueerd.
    • Plannen kopiëren, ook al is het plan een concept of inactief.
    • De start- en einddatum wijzigen, ook al is het plan actief.
    • De status van een plan te alle tijden wijzigen naar alle andere statussen, ook al zou dat normaal niet logisch zijn.
    • Het type wijzigen, ook al is het plan actief.
    • De bevestiging van de ondertekening van een plan ongedaan maken.
  • Bij naderende update zal dit tegenwoordig op de login pagina worden weergegeven.

Wat is opgelost

• Dagen van een interventie kunnen nu gewijzigd worden terwijl er al op een plan is gerapporteerd of geëvalueerd.
  • De waarde van het Label in het ondersteuningsplan  wordt nu alleen weergegeven indien het ook aanwezig is in de lijst van mogelijke waarden van de betreffende organisatie.
  • Namen met bijzondere Unicode tekens geven geen error meer in de geëxporteerde PDF van de print module.