Uitleg van de verschillende statussen in de helpdesk

De SymaX Helpdesk kan 5 verschillende statussen aan een aanvraag (Ticket) toevoegen.

NIEUW
  • Op het moment dat een ticket wordt aangemaakt krijgt deze de status NIEUW
OPEN
  • Op het moment dat de helpdesk een ticket aan een medewerker van SymaX heeft gekoppeld krijgt het de status OPEN. Uw aanvraag is daarmee in behandeling.
IN AFWACHTING
  • Op het moment dat een medewerker van SymaX meer informatie nodig heeft om de aanvraag op te lossen zal hij die vraag als opmerking toevoegen. De status wordt dan gewijzigd van OPEN naar IN AFWACHTING, als teken dat wij in afwachting zijn van uw input.
OPGELOST
  • Op het moment dat uw aanvraag is afgerond en als opgelost mag worden beschouwd dan wijzigen wij de status in OPGELOST. Aan een aanvraag met de status OPGELOST kunnen nog opmerkingen geplakt worden, ook kan deze status desgewenst weer geopend worden.
GESLOTEN
  • Een opgeloste aanvraag wordt na 1 week omgezet in een GESLOTEN aanvraag. Tevens wordt een vraag die op IN AFWACHTING staat na 3 weken automatisch gesloten als er geen antwoord van u is ontvangen.