Releasenotes '8821e60', d.d. 8-12-2015

Nieuw
Zorgplan

• Per zorgplan onderdeel wordt nu aangegeven of er al een evaluatie geschreven is en wat het eventuele eindresultaat is. Als u met de muis over de evaluatie indicatie gaat verschijnt de uitleg.

• Als de omschrijving van een Zorgplan onderdeel niet is ingevuld zal het onderdeel in rood worden aangegeven zodat duidelijk is waar u nog iets in moet vullen.
  • Bijlage bij werkplan: het is nu mogelijk een bijlage aan het werkplan te koppelen. Een bijlage kan een bestand zijn (PDF, MS Word, etc), maar ook foto's en video's kunt u toevoegen.

Zorgplan statistieken

• Elke gebruiker heeft nu toegang tot de zorgplan statistieken van de cliënten binnen de afdelingen waaraan de gebruiker is gekoppeld.
    Klik op de beheer knop onder in het menu. Afhankelijk van de permissies krijgt u een aantal optie om te selecteren, één daarvan is de statistiekpagina.

Bijlagen

• Rapportages kunnen nu voorzien worden van bijlagen. Dat kunnen normale bestanden zijn (bv. PDF of MS Word) maar ook foto's en/of video's.
    Let erop dat video bestanden erg groot kunnen zijn en dat ze traag laden op een mobiele device. Het is daarom aan te raden om video toe te voegen via de MeXtra App voor iPhone. Daarmee worden de bestanden automatisch verkleind.
  • Werkwijze toevoegen bijlage.
  1. Klik op camera icon om foto toe te voegen. Selecteer vervolgens een foto/video uit je computer/netwerk.
  2. Nadat er al een foto/video/bestand als bijlage is toegevoegd klikt u op de grote + knop om er nog eentje toe te voegen.
  3. Als de rapportage gereed is kunt op een foto klikken en verschijnt deze groter in beeld. M.b.v. < en > kunt u de volgende/vorige foto's/video/s bekijken.

Rapportage

• Een help-item is toegevoegd om de gebruiker te attenderen op de mogelijkheid een profielfoto toe te voegen.
  • Rapportages kunnen nu voorzien worden van bijlagen. Dat kunnen normale bestanden zijn (bv. PDF of MS Word) maar ook foto's en/of video's.
    Let erop dat video bestanden erg groot kunnen zijn en dat ze traag laden op een mobiele device. Het is daarom aan te raden om video toe te voegen via de MeXtra App voor iPhone. Daarmee worden de bestanden automatisch verkleind.

Dagrapportage

• Tooltip toegevoegd aan de interventies/acties in het filtergedeelte, als u met de muis over de interventie gaat verschijnt de gehele omschrijving in beeld.

Beheer

• Inactieve afdelingen worden standaard niet meer getoond om een beter overzicht te krijgen.
  • Cliënt-gebruikers en supporters hebben nu ook toegang tot hun persoonlijke beheer pagina waar ze hun naam en/of email-adres aan kunnen passen en een profielfoto toe kunnen voegen.
  • 'Uit Dienst' functionaliteit toegevoegd bij gebruikers. Medewerkers die iet langer in dienst zijn kunnen nu 'Uit Dienst' gezet worden door het vinkje in het gebruikersoverzicht aan te zetten. Daarmee wordt de gebruiker ook direct inactief en kan iet meer inloggen. De data die geschreven is blijft wel bewaard.
    Voordeel is dat deze gebruikers niet mee per ongeluk op actief gezet kunnen worden, dan kan immers pas als het vinkje bij 'Uit Dienst' is weggehaald.
  • Normale gebruikers kunnen nu rechten krijgen om cliënten toe te voegen in MeXtra, ze hoeven daarvoor dus geen beheerders rechten te krijgen.
    Ga naar de gebruiker of discipline en voeg deze rechten naar wens toe in het beheer.

Desbetreffende gebruiker kan vervolgens cliënten toevoegen via de knop beheer onderin het menu.

Persoonsgegevens

• Verblijfsvergunning ID toegevoegd.

Aangepast/opgelost/verbeterd

Dagrapportage

• GAS scores waren niet zichtbaar in de dagrapportage, is hersteld.

Beheer

• Zorgplan-statistieken: het overzicht met cliënten per onderdeel wordt nu alfabetisch weergegeven op achternaam.

Overig

• Diverse bugs en performanceverbeteringen doorgevoerd.