Ik kan niets wijzigen in de module Stamkaart/Persoonsgegevens.

Om cliënt gegevens te wijzigen in de module Stamkaart (Persoonsgegevens), klikt u rechtsboven op het ezelsoor. Daarmee komt u in het gedeelte waar de gegevens zijn aan te passen. Het kan zijn dat u op een of meerdere velden geen rechten om wijzigingen door te voeren.

Als u daar vragen over heeft neem dan contact op met de MeXtra beheerder binnen uw organisatie.

Als u informatie heeft toegevoegd of gewijzigd klikt u linksboven op de Opslaan knop.