Release notes Black Butterfly d.d. 19-07-2017

Deze aanpassingen kunnen in de nieuwe acceptatieversie via https://accept.mextra.nl vanaf 19-07-2017 getest worden. I.v.m. de vakantieperiode hebben we de testperiode verlengd, u kunt test resultaten t/m 7-8-2017 indienen.

De geplande datum voor productie is 23-08-2017*.

facebook.png Hou ook onze MeXtra Facebook pagina in de gaten voor updates.

Let op: de namen van cliënten én de inhoud van de rapportages zijn ivm security en privacy eisen in de acceptatieversie versleuteld.

Items met een burn.png zijn reeds als hotfix in productie toegevoegd en dus al beschikbaar via https://app.mextra.nl.

LET OP
In de week van 14 augustus krijgen MEXTRA gebruikers tijdens het inloggen een melding dat ze hun wachtwoord aan moeten passen i.v.m. een periodieke verplichte wachtwoord wijziging. We verhogen hiermee de beveiliging van de toegang tot de cliëntendossiers.

NIEUW

1. Diverse wijzigingen in de authenticatie waaronder een nieuwe login pagina.burn.png #834.
  2. Verbeteringen doorgevoerd in de Formulieren module.  burn.png #864
    o.a. vergrendel en ontgrendel functionaliteit werkt weer correct.
  3. De mobiele MEXTRA versie is nu voor Android iOS én Windows Phone identiek.
    1. Extra voor iPhone gebruikers dat zij nu ook reacties kunnen toevoegen vanuit de app.
  4. Op het moment dat er een kopie wordt gemaakt van een reeds ingevuld formulier wordt nu het woord 'kopie' aan de titel toegevoegd om het onderscheid te kunnen zien met het origineel. Tevens wordt de datum van het kopiëren aan de kopie gekoppeld. burn.png #864.
  5. De tooltip in module Evaluatie is verbeterd. De toont nu ook het type planonderdeel zodat u het verschil ziet tussen bv. een hulpvraag en een interventie. burn.png #864.
  6. Verbeteringen doorgevoerd in de teksteditor burn.png #906.
    1. Update naar Redactor v2.8.1.
    2. Een harde return resulteert nu min een nieuwe regel ipv een witregel.
    3. Grootte lettertype aangepast
  7. Verbetering Evaluatie PDF export.
    1. De PDF toont nu exact volgens de filtering. burn.png #864.
    2. De PDSF kan nu ook opgeslagen worden. #905
  8. Het is nu ook mogelijk om een de GAS score én het type label aan te passen terwijl u een rapportage wijzigt. #931.
  9. De geboortedatum van een contact persoon is niet langer verplicht #901

AANGEPAST

1. Twee problemen opgelost in de PDF export van module Evaluatieburn.png #864.
    1. De beschrijving van de hulpvraag wordt nu goed getoond.
    2. De datum van de evaluaties worden nu correct weergegeven.
  2. Diverse aanpassingen in de mobiele versie.burn.png #898.
  3. De tooltips van de GAS score knop waren een beetje in de war, onze developers hebben dat keurig hersteld.  burn.png #916.
  4. Fout opgelost bij de PDF export van gefilterde dagrapportage. burn.png #912.
  5. Twee problemen opgelost voor module Juridische Status én Careweb. burn.png #864.
  6. Gebruikers met alleen leesrechten in de module formulieren ondervonden een probleem. We hebben dat op kunnen lossen. #875.
  7. Door een bug in de Documenten module kon in sommige gevallen geen nieuwe map aangemaakt worden. Ook dat is opgelost. #894 & #903.