Inloggen met de MEXTRA app

Als je de MEXTRA app gebruikt wil je zo snel mogelijk kunnen rapporteren en dus nit telkens je e-mailadres en wachtwoord in moeten typen.

Daarom is het mogelijk om een pincode aan te maken en/of met je vingerafdruk in te loggen.

Werkwijze:

Natuurlijk dien je eerst de app op je smartphone te installeren.
Dat doe je via de App Store, klik op het logo van jouw app store om MEXTRA te downloaden.

ios-store.png windows-store.png google-play.png

Open de MEXTRA op je mobile device.

Zet het vinkje aan bij Inloggen met PIN

Maak dan je 4 cijferige pincode aan

Als je uitgelogd ben kun je weer met je pincode inloggen.
Als MEXTRA geheel is afgesloten kun je ook met je vingerafdruk inloggen mits je telefoon dat ondersteund.