Anonieme gegevens

In de Test en Acceptatieversie van MeXtra zijn client gegevens zoveel mogelijk geanonimiseerd.
Dit is een van de eisen die gesteld worden aan het voldoen aan de NEN7510 norm.

Als u dus inlogt via https://accept.mextra.nl om bijvoorbeeld nieuwe functionaliteiten te testen krijgt u met het volgende te maken:

• de namen van clienten zijn onherkenbaar gemaakt. Als u een specifieke client wilt testen zult u moeten zoeken op het client nummer, die zijn in de productie- en acceptatieversie gelijk.
  • De rapportages zijn vervangen door zgn. Lorem Ipsum teksten. Het aantal karakters is gelijk aan de originele tekst.
  • De inhoud van de module Personalia is ook geanonimiseerd.

Screenshot_2017-06-28_09.15.10.png  Screenshot_2017-06-28_11.06.37.png