Release notes Cherry Pig, d.d. 29-06-2017

Deze aanpassingen kunnen in de nieuwe acceptatieversie via https://accept.mextra.nl vanaf 29-06-2017 getest worden. De geplande datum voor productie is 12-07-2017*.

facebook.png Hou ook onze MeXtra Facebook pagina in de gaten voor updates.

Let op: de namen van cliënten én de inhoud van de rapportages zijn ivm security en privacy eisen in de acceptatieversie versleuteld.

Items met een burn.png zijn reeds als hotfix in productie toegevoegd en dus al beschikbaar via https://app.mextra.nl.

NIEUW

1. Voorbereidingen getroffen voor nieuwe login pagina. burn.png
    1. Mogelijkheid om mbv pincode in te loggen op mobiel
    2. Performance verbeteringen
    3. API authenticatie
    4. Diverse kleine verbeteringen
  2. Anonimisering van gegevens in module Persoonsgegevens doorgevoerd in de Test & Acceptatie omgeving i.v.m. eisen informatiebeveiliging NEN7510. burn.png #862.

3. Tooltips toegevoegd aan menu onderdelen. Als de module tekst te lang is wordt deze afgebroken, door de tooltip is toch de volledige module omschrijving te lezen.

4. Diverse aanpassingen doorgevoerd aan de tekst editor. burn.png #837.
    1. Nederlandse vertaling voor de tabel functie.
    2. Fouten in de spellingscontrole opgelost.
    3. Andere kleine verbeteringen doorgevoerd.
  5. GAS score én Label functie verplaatst naar de onderzijde van de teksteditor. burn.png #860

label.png GAs-score.png

6. De knop om naar het beheer te gaan in ze zijbalk is nu alleen zichtbaar voor beheerders en super users. burn.png #859
  7. Diverse aanpassingen in de Careweb functionaliteit doorgevoerd. burn.png #837
  8. Nieuwe feature in de Formulieren module. #792 & #829.
    Het is nu mogelijk een ingevuld formulier te kopiëren naar een nieuwe versie waarin dus ook de ingevulde antwoorden op de vragen worden gekopieerd.

9. Verbetering Evaluatie PDF export. #863. De PDF toont de inhoud zoals in het Plan met daarbij de event ingevulde evaluaties.

AANGEPAST

1. Probleem opgelost waardoor sommige gebruikers geen reeds bestaande evaluaties konden lezen op het moment dat alle onderdelen uit het plan definitief beoordeeld waren als behaald en/of niet behaald. burn.png #854.
  2. Probleem opgelost waardoor het niet mogelijk was een bestaande evaluatie aan te passen. burn.png #871
  3. In sommige gevallen werd en de omschrijving Null getoond in de evaluatie module, dit is opgelost. burn.png #841.
  4. Probleem opgelost waardoor de rapportage modules niet goed werkten in Firefox. burn.png #873.
  5. De werking van het toetsenbord in de mobiele versie is verbeterd zodat er meer ruimte op het scherm over blijft. burn.png
  6. Probleem opgelost in de mobiele versie waar in een enkel geval de toolbar niet zichtbaar was. burn.png
  7. Validatie toegevoegd als er in de module Personalia een ongeldige geboortedatum wordt toegevoegd.
  8. Verschillende problemen opgelost in de Formulieren module op het onderdeel antwoordopties. burn.png #837.
  9. Verbeteringen doorgevoerd in de grafiek van de GAS score. burn.png #867
  10. Probleem opgelost in de DBC en DSM modules. Het is nu mogelijk er van ieder één toe te voegen. burn.png #837
  11. Probleem opgelost in Label en GAS.burn.png #896. The value selected in one of these tools when writing a Report, no longer stays selected for the next Report.
  12. Bug in de formulieren module opgelost. burn.png #837.
    1. Bij het aanpassen van een bestaande tekst wordt deze nu correct gekopieerd naar de conceptversie.
    2. De naam van de auteur wordt nu goed weergegeven.
  13. Validatie probleem opgelost in de Careweb module. burn.png