Release notes Fuchsia Dog, d.d. 07-06-2017

Deze aanpassingen kunnen in de nieuwe acceptatieversie via https://accept.mextra.nl vanaf 07-06-2017 getest worden. De geplande datum voor productie is 21-06-2017*.

facebook.png Hou ook onze MeXtra Facebook pagina in de gaten voor updates.

Let op: de namen van cliënten én de inhoud van de rapportages zijn ivm security en privacy eisen in de acceptatieversie versleuteld.

Items met een burn.png zijn reeds als hotfix in productie toegevoegd en dus al beschikbaar via https://app.mextra.nl.

NIEUW

1. Veld 'Bijzonderheden' toegevoegd aan Hulpverleners in stamkaart. #444.
  2. Enkele nieuwe velden toegevoegd aan contactpersonen in stamkaart. #571.
    1. Geboortedatum
    2. BSN
    3. Gezag
  3. Eerste iteratie van de integratie met Careweb in MeXtra. #743.
    Careweb heef zich gespecialiseerd in het declaratie- en facturatieproces in de zorg. Voor meer informatie bekijk de website van Careweb.
    Deze iteratie omvat de Careweb agenda, een DBC formulier en een DSM V formulier.
  4. De rechten structuur standaard op verborgen gezet bij het aanmaken van een nieuwe MeXtra gebruiker.  #831.
    Dit was al eerder gedaan bij het aanpassen van een bestaande gebruiker (#734). Nu dus op beide pagina's.
  5. Diverse aanpassingen burn.png
    1. Lange menu titels worden nu afgekort om te voorkomen dat titels over 2 regels worden verdeeld. De gehele titel is te lezen als met de muis over de afgekorte titel wordt bewogen.
    2. Bug in Internet Explorer 10 opgelost waardoor de profielfoto in de zijbalk bewoog als je er met de muis over heen bewoog.
  6. Teksteditor update naar v2.5. #451.

AANGEPAST

1. Probleem opgelost in de Questionairre module waarbij antwoorden opties in de verkeerde volgorde werden getoond. burn.png #839.Het is tevens mogelijk handmatig de volgorde van de antwoordopties te wijzigen.
  2. Problem opgelost bij het uploaden van een profielfoto van een client burn.png #812.
  3. Hotfix voor de teksteditor voor Chrome V58. Deze browserversie gaf problemen bij o.a. het toevoegen van een achtergrondkleur van tekst. burn.png
  4. Notificatie abonneren aangepast. #793. Als een gebruiker in het Notificatiebeheer iets wijzigt dan wordt dat bij de client die op dat moment in MEXtra is geselecteerd direct doorgevoerd.
  5. Probleem opgelost in Evaluatie waarbij een NULL werd getoond ipv de titel van het plan.#841.
  6. Probleem opgelost dat het tekstvak in Algemene Rapportage ontoegankelijk was na opslaan en/of verwijderen van een rapportage. #852.
  7. Werking van het gebruikersoverzicht in beheer verbeterd. #847. Beheerders keren nu na een aanpassing terug naar het scherm waar ze vandaan ipv van standaard naar het overzichtsscherm.
  8. Enkele aanpassingen in de GAS score doorgevoerd.