Release notes 'White Chimpanzee' d.d. 18-05-2017

Deze aanpassingen kunnen in de nieuwe acceptatieversie via https://accept.mextra.nl vanaf 18-05-2017 getest worden. De geplande datum voor productie is 01-06-2017*.

facebook.png Hou ook onze MeXtra Facebook pagina in de gaten voor updates.

Let op: de namen van cliënten én de inhoud van de rapportages zijn ivm security en privacy eisen in de acceptatieversie versleuteld.

Items met een burn.png zijn reeds als hotfix in productie toegevoegd en dus al beschikbaar via https://app.mextra.nl.

Nieuw

1. Labels zorgplan voor organisatie Stichting Driestroom geupdate.burn.png
  2. Verschillende verbeteringen doorgevoerd in de ManagementInfo module burn.png #781.
  3. Verschillende technische aanpassingen in de achtergrond doorgevoerd voor de mobiele app. Als je wilt zien hoe het werkt ga je nadat je ingelogd bent op https://accept.mextra.nl naar https://accept.mextra.nl/appframe. Je krijgt dan de mobile MeXtra versie te zien.
  4. Eerste iteratie zijbalk MeXtra. #742.
    Deze zijbalk is een verticale balk die links in het scherm wordt getoond. We gaan deze balk gebruiken om in een later stadium nieuwe modules op bv. afdeling- en/of organisatieniveau op te starten.

Als je met de muis over je eigen foto gaat onder in de balk krijg je o.a. de opties te zien om uit te loggen, je wachtwoord te wijzigen. Als je op de foto klikt ga je naar je eigen persoonlijke beheer pagina.

Aangepast

1. Tooltip bugs in Zorgplan opgelost. #787.
    1. De 'editCarePlan' knop laat nu de naam van de organisatie specifieke module naam zien ipv het woord 'CarePlan'.
    2. De tooltip van de werkplan laat nu de naam van het werkplan zien ipv 'Undefined'.
  2. De filteropties zijn verwijderd uit de PDF export van de Evaluatie module burn.png #817.
  3. Database script  uitgevoerd om de term Voortgang in de module Evaluatie te verwijderen voor organisatie Community Support burn.png #818.
  4. Bug opgelost die er zorgde dat er voor clienten met een JW en WMO indicatie geen notificatie bij naderend einde werd verstuurd. burn.png #814.
  5. Aanpassingen in module Tijdregistratie
    1. Tijdregistratie zonder begin- en eindtijd weer in ere hersteld. burn.png #794.
      Het is nu mogelijk om in het beheer de keuze te maken tussen tijdregistratie in uren en minuten of begin- en eindtijd.
    2. De start- en eindtijd is niet langer beperkt tussen 07:00 en 20:00 uur.
    3. Het is niet mogelijk om een eindtijd te kiezen die vóór de starttijd ligt.
    4. De start- en eindtijd wordt nu correct weergegeven in het beheer. Tevens worden nu standaard 20 records getoond ipv 10.
  6. Probleem opogelost bij het verwijderen van een reactie in Dagrapportage burn.png #821.
  7. Probleem opgelost bij het laden van reacties in Evaluatie module burn.png #822.
  8. Stijl problemen in PDF export Evaluatie opgelost burn.png
    1. Lange zorgplan tootles lopen niet meer door het logo heen.
    2. Lange tekstonderdelen van het zorgplan worden niet langer afgebroken met ..... maar worden nu in zijn geheel getoond.
  9. Probleem opgelost bij het wisselen naar een andere client burn.png #820.
    In uitzonderlijke gevallen was het mogelijk te wisselen naar een afdeling waar wel de client maar niet de gebruiker aan verbonden was. Resulteerde in een foutmelding.
  10. Twee bugs opgelost in de Zorgplan module  #802 & #803.

* We proberen ons zo goed mogelijk te houden aan de geplande releasedata volgens de releaseagenda, in uitzonderlijke gevallen kan het nodig zijn de datum van een release te verplaatsen.