Management info

Elke organisatie is anders en heeft behoefte aan specifieke informatie. Management informatie wordt daarom voor u door ons op maat gemaakt.

De werkwijze is als volgt:

1. U levert de gegevens aan die u in een rapportage terug wilt zien.
  2. Wij beoordelen deze aanvraag.
    1. Kunnen we een dergelijk rapport maken
    2. Zijn er wellicht een of meerdere wijzigingen nodig
    3. U ontvangt een offerte als we de rapportage kunnen leveren
  3. Een standaard, niet al te complex, rapport kost € 325,- excl. BTW
  4. Een rapport wordt eenmalig gemaakt en u kunt het op elk willekeurig moment genereren.

Het Managementinfoi overzicht is beschikbaar via het beheersscherm in MeXtra.

Via Overzicht - Managementinfo Overzicht komt u in onderstaand scherm.
Kies het juiste overzicht, selecteer het gewenste formaat (PDF, XLS, CSV) en klik op download knop. Als er parameters aan het rapport zijn gekoppeld kunt u nu de keuze maken uit bv. een peildatum, periode, afcelings nr, afhankelijk van het soort rapport.