Releasenotes 'Olive Bee' - 26-04-2017

deze aanpassingen kunnen in de nieuwe acceptatieversie via https://accept.mextra.nl vanaf 26-04-2017 getest worden.

Let op: de namen van cliënten én de inhoud van de rapportages zijn ivm security en privacy eisen in de acceptatieversie versleuteld.

Items met een burn.png zijn reeds als hotfix in productie toegevoegd en dus beschikbaar via https://mextra.nl.

NIEUW

1. Diverse aanpassingen in de achtergrond voor de mobiele versie van MeXtra.
  2. We hebben een nieuwe visualisatie voor de GAS score gemaakt in de evaluatie module burn.png #791. Bekijk de speciale FAQ over de GAS score en de post op LinkedIn.
  3. PDF export toegevoegd aan de Evaluatie module burn.png #789.
  4. Snippet functionaliteit toegevoegd aan de Evaluatie module burn.png #758.
    Hiermee is door een Beheerder een template in te stellen dat verschijnt in het tekstveld van Evaluatie. standaard wordt daar nu Evaluatie  en Voortgang weergegeven zoals in de oude versie. Desgewenst kan de beheerder dit zelf aanpassen of verwijderen. Het is ook mogelijk meerdere snippets aan te maken waar de gebruiker uit kan kiezen.
  5. ManagementInfo overzicht. burn.png
    Er is een overzichtspagina toegevoegd waar per organisatie alle Management Info scripts op te roepen zijn. Het is tevens mogelijk om parameters in te geven zodat een specifieke output gegenereerd kan worden.  #585.
  6. Dossier module:  We hebben een organisatieniveau toegevoegd aan de dossier module. Alle documenten die opgeslagen worden in het organisatieniveau zijn bij alle clienten in te zien.
    Alvorens je dit onderdeel kunt gaan gebruiken zal de beheerder mappen aan weten maken onder het organisatieniveau en per map permissies geven aan disciplines en/of gebruikers. Dat werkt precies zoals de mappen op client niveau.

In onderstaand voorbeeld is een map Handboek op organisatieniveau aangemaakt.

AANGEPAST

1. Bug opgelost in de PDF weergave van het Plan. burn.png  Probleem ontstond wanneer een gebruiker verbonden was met een interventie maar geen Werkplan had geschreven.
  2. De rollen beheerder en MeXtra beheerder zorgden voor verwarring en wij houden niet van verwarring. Daarom hebben we de term Beheerder nu overal vervangen door Superuser. #767.
  3. Een performance problem opgelost bij het ophalen van de GAS scores burn.png
  4. De vertaal services die gebruikt wordt voor het zoeken naar iconen in de Zorgplan module is geupdate.burn.png #669.