Digitale handtekening zorgplan

Het is mogelijk voor de cliënt om een handtekening bij het zorgplan te zetten. Dat kan met een muis op een computer, maar het is veel makkelijker en gebruiksvriendelijker als je het op een tablet doet.
De handtekening wordt nu in de zorgplan module gezet en niet op het ondertekeningsformulier. Hiermee geeft de cliënt zijn of haar akkoord voor het plan.

Wanneer je documenten wilt laten ondertekenen, dien je gebruik te maken van "Digitaal Ondertekenen". Meer daarover lees je hier.