Digitale handtekening zorgplan

Het ondertekenen van een zorgplan in MeXtra was tot nu toe niet meer dan een vinkje kunnen zetten als teken dat er op papier een handtekening door de client was gegeven.

Het is nu mogelijk om een digitale handtekening te plaatsen in het zorgplan. Dat kan m.b.v. een muis op een PC maar veel makkelijker en gebruiksvriendelijker is als je dat op een tablet doet.

De handtekening wordt nu in de zorgplan module gezet en nog niet op het ondertekeningsformulier. Dit is een eerste versie, we horen graag van onze klanten welke workflow ze hanteren en we zullen aan de hand van die bevindingen deze functionaliteit verder uitwerken.

Laat ons dus weten wat u ervan vindt en hoe we het kunnen verbeteren.

Hoe werkt het?

Onderstaand voorbeeld is gemaakt m.b.v. een iPad.