Blacklist notificatie hoge prioriteit

Voor sommige gebruikers (bv. beheerders) is het niet nodig dat ze email notificaties ontvangen wanneer er een rapportage met Hoge Prioriteit is geschreven. Voor dergelijke gebruikers is er nu een blacklist toegevoegd aan MEXTRA.

Ga in het beheer naar het tabblad Organisatie en kies voor Organisatie instellingen.
Onder aan kunt u de e-mail adressen toevoegen van degene die geen e-mail notificatie wensen te ontvangen als er een rapportage met Hoge Prioriteit is geschreven.

U kunt hier meerdere e-mailadressen invoeren en scheiden met een komma.