Releasenotes 'Aqua Bird', d.d. 22-02-2017

deze aanpassingen kunnen in de nieuwe acceptatieversie via https://accept.mextra.nl getest worden.

Let op: de namen van cliënten én de inhoud van de rapportages zijn ivm security en privacy eisen in de acceptatieversie versleuteld.

Items met een burn.png zijn reeds als hotfix in productie toegevoegd en dus beschikbaar via https://mextra.nl.

NIEUW

1. Wijziging MeXtra link!
    We gaan MeXtra verplaatsen naar https://app.mextra.nl
    Het oude bekende adres mextra.nl wordt een website met informatie over ons programma. Natuurlijk komt daarin ook een link om in te loggen op https://app.mextra.nl. Als je echter direct naar de inlogpagina wilt zul je dus het nieuwe adres moeten gaan gebruiken.
    Pas dus je bookmarks (favorieten) aan. Als jouw organisatie een sneikoppeling naar MeXtra op het bureaublad heeft staan vraag de systeembeheerder dan deze aan te passen naar https://app.mextra.nl. burn.png Dat kan nu al want de nieuwe url werkt al.
  2. Gebruikers die alleen leesrechten op het Zorgplan kunnen nu naast de Kaarten weergave en de PDF weergave ook ook de uitgebreide Boom weergave van een Plan inzien.  burn.png #671.

3. Externe links in het menu toevoegen.
    MeXtra beheerders kunnen nu links naar externe websites in het menu toevoegen.
    Je kunt denken aan websites met bepaalde protocollen die gebruikers regelmatig raadplegen of een link naar andere online applicaties die gebruikt worden. Belangrijkste link is natuurlijk die naar onze helpdesk :-)
    Er wordt automatisch een passend icon bij de link geplaatst. burn.png #274.

Zie ook de speciale FAQ.

Werkwijze toevoegen links:

4. *  Nieuwe bestandtypes in de Documenten module, namelijk .txt (tekst bestanden) en .ost (Outlook) #658.

AANGEPAST

1. AWBZ terminologie verwijderd uit de PdfReporting Module. burn.png #673.
  2. Diverse problemen op gelost in Questionnaire Module. burn.png #704.
    1. Lange titels woden nu correct afgebroken.
    2. Vergrendelde formulieren kunnen niet meer verwijderd worden.
  3. PDF export verbeteringen. burn.png #720.
    1. Vragen die niet beantwoord zijn worden niet langer getoond in de PDF.
    2. De titel van een formulier wordt nu in de PDF weergegeven.
  4. Verbeteringen tijdregistratie. burn.png #720. The following enhancements have been made for the dropdownlist containing AwbzFunctions:
    1. Er kan nu ook tijd geschreven worden op ZZP indicaties.
    2. De functies staan nu in alfabetische volgorde.
  5. Diverse kleine bug fixes doorgevoerd.