Rapportage op het plan

Je hebt het Plan niet geschreven om onder in de kast te leggen. Je wilt samen met de cliënt actief gaan werken aan het realiseren van het plan. Daarom kun je in MEXTRA snel en eenvoudig rapporteren op de onderdelen. Je kunt alleen rapporteren op die onderdelen waarvoor jij verantwoordelijk bent gemaakt in het plan.

Hoe werkt het?

1. Selecteer eerst de cliënt.
  2. Klik op de module Planrapportage*.
  3. Selecteer het onderdeel waar jij op wilt rapporteren, en schrijf je rapportage. Makkelijk en snel.

* Jouw organisatie kan de module Planrapportage een andere naam geven. Bijvoorbeeld "Dagrapportage", "Doelrapportage" of "Actierapportage".