Handtekening

Het is nu mogelijk je eigen handtekening in MEXTRA toe te voegen aan je persoonlijke profiel.

We zijn bezig met de mogelijkheid om documenten digitaal te ondertekenen, dat is nog niet klaar maar het kunnen plaatsen van je eigen handtekening is daarvoor een eerste stap.

Je kunt je profiel openen door onder in het menu te klikken op jouw profielfoto.

Als je geen profielfoto hebt toegevoegd klik je op Screenshot_2017-11-01_12.33.42.png.

Plaats je handtekening mbo de muis of open MEXTRA op een tablet en zet de handtekening met je vinger.